Nepromeškejte žádné naše týdenní speciality

Zadejte Váš e-mail a my Vám každý týden zašleme nabídku poledního menu.

Polední menu

Speciality týdne

Blue cheese burger – grilovaný hovězí irský chuck roll, máslová brioška, niva, salát, brusinková majonéza, hranolky,
tatarka
285 Kč (A: 1, 3, 7)

250g Hovězí Rib Eye steak (USA) s batátovými hranolky s česnekem a petrželkou, pepřová omáčka
495 Kč (A: 7)

Caesar salát s krutony, ančovičkovým dresinkem a parmazánem
175 Kč
+ grilované kuřecí maso 225 Kč (A: 1, 3, 4, 7, 10)

Ledový čaj k polednímu menu (polévka + hlavní chod) za 39 Kč / 0,3 l

Pondělí 14.4.

Polévka

Jemný zeleninový krém
60 Kč (A: 7, 9)

Hlavní chody

Dirty fries – pomalu pečené trhané vepřové maso v pikantní marinádě na hranolkách, jalapeño, smažená cibulka, uzená majonéza, cheddarová omáčka
195 Kč (A: 1, 3, 6, 7, 9)

Kuře na paprice s máslovou bylinkovou tarhoňou
185 Kč (A: 1, 3, 7, 9)

Úterý 15.4.

Polévka

Hovězí vývar se zeleninou a petrželovým kapáním
60 Kč (A: 1, 3, 7, 9)

Hlavní chody

Indické butter chicken s dušenou rýží basmati a koriandrovým jogurtem
195 Kč (A: 7, 9)

Smažený camembert s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou
185 Kč (A: 1, 3, 7, 12)

Středa 16.4.

Polévka

Gulášová polévka s masem
65 Kč (A: 1, 9)

Hlavní chody

Pečený bůček pěti vůní s wasabi omáčkou a udon nudlemi
195 Kč (A: 1, 3, 4, 7, 9)

Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem/rýží
189 Kč (A: 1, 3, 7, 9, 12)

Čtvrtek 17.4.

Polévka

Krémová polévka z pečeného zelí s vypečenou slaninou
65 Kč (A: 7, 9, 12)

Hlavní chody

Kuřecí wok se zeleninou, dušenou jasmínovou rýží a koriandrem
185 Kč (A: 4, 6, 9)

Pappardelle s jemnou smetanovou houbovou omáčkou, parmazánem a kuřecím masem
189 Kč (A: 1, 3, 7)

Pátek 18. až neděle 20.4.

Velikonoční menu

Předkrm

Listový salát s medvědím česnekem a cherry rajčátky, pečený kozí sýr, slunečnicová semínka
175 Kč (A: 7, 8)

Polévka

Smetanový krém z medvědího česneku, bylinkový olej, vypražená slanina a máslové krutony
85 Kč (A: 1, 3, 7)

Hlavní chody

Špikovaná jehněčí kýta na zelenině, mladý špenát jemně ochucený citronem, restované grenaille s rozmarýnem
325 Kč (1,7,9) 

Půlka mladého kuřátka s velikonoční nádivkou s kopřivami, glazovanou karotkou a mladým hráškem, silná kuřecí šťáva
265 Kč (A: 1, 3, 7, 9)