Nepromeškejte žádné naše týdenní speciality
Zadejte Váš e-mail a my Vám každý týden zašleme nabídku poledního menu.
Polední menu
Speciality týdne
Blue cheese burger – grilovaný hovězí irský chuck roll, máslová brioška, niva, salát, brusinková majonéza, hranolky,
tatarka
285 Kč (A: 1, 3, 7)
250g Hovězí Rib Eye steak (USA) s batátovými hranolky s česnekem a petrželkou, pepřová omáčka
495 Kč (A: 7)
Caesar salát s krutony, ančovičkovým dresinkem a parmazánem
175 Kč
+ grilované kuřecí maso 225 Kč (A: 1, 3, 4, 7, 10)
Ledový čaj k polednímu menu (polévka + hlavní chod) za 39 Kč / 0,3 l
Pondělí 14.4.
Polévka
Jemný zeleninový krém
60 Kč (A: 7, 9)
Hlavní chody
Dirty fries – pomalu pečené trhané vepřové maso v pikantní marinádě na hranolkách, jalapeño, smažená cibulka, uzená majonéza, cheddarová omáčka
195 Kč (A: 1, 3, 6, 7, 9)
Kuře na paprice s máslovou bylinkovou tarhoňou
185 Kč (A: 1, 3, 7, 9)
Úterý 15.4.
Polévka
Hovězí vývar se zeleninou a petrželovým kapáním
60 Kč (A: 1, 3, 7, 9)
Hlavní chody
Indické butter chicken s dušenou rýží basmati a koriandrovým jogurtem
195 Kč (A: 7, 9)
Smažený camembert s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou
185 Kč (A: 1, 3, 7, 12)
Středa 16.4.
Polévka
Gulášová polévka s masem
65 Kč (A: 1, 9)
Hlavní chody
Pečený bůček pěti vůní s wasabi omáčkou a udon nudlemi
195 Kč (A: 1, 3, 4, 7, 9)
Plněný paprikový lusk s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem/rýží
189 Kč (A: 1, 3, 7, 9, 12)
Čtvrtek 17.4.
Polévka
Krémová polévka z pečeného zelí s vypečenou slaninou
65 Kč (A: 7, 9, 12)
Hlavní chody
Kuřecí wok se zeleninou, dušenou jasmínovou rýží a koriandrem
185 Kč (A: 4, 6, 9)
Pappardelle s jemnou smetanovou houbovou omáčkou, parmazánem a kuřecím masem
189 Kč (A: 1, 3, 7)
Pátek 18. až neděle 20.4.
Velikonoční menu
Předkrm
Listový salát s medvědím česnekem a cherry rajčátky, pečený kozí sýr, slunečnicová semínka
175 Kč (A: 7, 8)
Polévka
Smetanový krém z medvědího česneku, bylinkový olej, vypražená slanina a máslové krutony
85 Kč (A: 1, 3, 7)
Hlavní chody
Špikovaná jehněčí kýta na zelenině, mladý špenát jemně ochucený citronem, restované grenaille s rozmarýnem
325 Kč (1,7,9)
Půlka mladého kuřátka s velikonoční nádivkou s kopřivami, glazovanou karotkou a mladým hráškem, silná kuřecí šťáva
265 Kč (A: 1, 3, 7, 9)